Contact

Pentru orice sfaturi, sugestii, colaborări, sau alte probleme puteţi să ne contactaţi astfel:

Email: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Administrator: Claudiu Balan

Telefon: (004) 0740.004.215

14 răspunsuri la „Contact

 1. Aurelia Segarceanu

  Buna seara,

  Imi doresc foarte mult cartea “Cuviosul Siluan Athonitul” – Arhimandritul Sofronie, traducere din limba rusă Ierom. Rafail (Noica), editura Reîntregirea, Alba Iulia – 2009. Am incercat s ao caut pe la librarii, la editura Reintregirea si pe unde am mai stiut.
  Credeti ca o pot cumpara de undeva? POate fi si in varianta ” second hand”.

  Este foarte frumos si citesc mereu scrierile.

  Va multumesc,

  Aura

 2. aura

  Am cautat-o cam peste tot pe unde se putea, inclusiv la editura…asa ca daca esti cineva care o are si mi-o poate vinde, mi-ar face o mare bucurie!
  Va multumesc,
  Aura

 3. Incercati pe site-ul Amazon, ei vand o puzderie de articole intre care carti mai vechi sau mai noi, uzate si neuzate. Doamne ajuta sa aflati cartea din moment ce v-o doriti atat de mult!

 4. Un blog foarte frumos…felicitari…multumesc

 5. Munciti cu rivna.Sa va de-a Dumnezeu putere in continuare.
  Doamne ajuta!

 6. aurora

  La Cut in Judetul Alba este un Schit cu hramul Sfantul Siluan Athonitul, unde vietuiesc 6 calugari de la Muntele Athos. Ieri am participat la slujba hramului si a fost foarte frumos, la 50 km de Sibiu, inspre Sebes. Poate ca cei care au evlavie la Sfantul Siluan se vor bucura sa viziteze schitul unde slujesc calugari de la muntele Athos unde s-a nevoit Sfantul.

 7. SIMONA MARIA

  Buna seara si DOAMNE AJUTA PE TOATA LUMEA
  Ma bucur ca existati am comandat cartea.Ceea ce doresc sa va impartasesc este ca duminica 23 noiembrie am participat cu ajutorul BUNULUI DUMNEZEU la sfintirea unui schit in jud.Caras Severin la Slatina Nera care va avea hramul SF.SILUAN nestiind acest lucru inaintea ajungerii mele acolo.In timpul liturghiei cind a anuntat Preasfintitul Parinte Lucian Episcopul Caransebesului ca dupa amiaza va fi sfintita piatra de temelie a bisericii am izbucnit in lacrimi de fericire pentru ca am citit inainte despre acest SFINT dar si ucenicii sai PR.Sofronie si cei de azi Pr.Rafael si Pr.Zaharia acolo este deja in constructie un asezamint medical pentru bolnavii oncologici ma gindesc ca este chiar o pronie a Bunului DUMNEZEU ca aceste fiinte au nevoie fundamentala de A NU DEZNADAJDUI Ma bucur ca exista si la Cut un asemenea schit eu sunt de bastina din Sibiu dar plecata de mult acum in Timis DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE si sa faceti totul dupa voia SA

 8. Adriana

  Doamne ajuta ,
  traiesc in Italia si as dori sa daruiesc aceasta carte speciala „intre raiul deznadejdii si raiul smereniei” unei persoane speciale care are nevoie.Stiti cumva daca exista traducerea in limba italiana?

  • Alex

   Doamne ajuta,

   Din cunostintele noastre, cartea a fost tradusa in mai multe limbi. Dar sigur nu o veti gasi sub numele acesta. Cautati „Viata Sfantului Siluan” scrisa de arhimandritul Sofronie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.